Les nostres especialitats
Des del seu naixement allà per novembre de 2006, al Bar Arcadia es va especialitzar en fer entrepans que no estiguessin en qualsevol bar, entrepans que no fossin iguals als d'altres llocs. aAixí que vam començar introduint la nostra xapata artesana feta a mà, perquè es convertís en el nostre vaixell insígnia. A partir d'aquí, a molts clients li va començar a agradar això de menjar-se un entrepà més gran del normal, ia part que estigués bo de sabor. A poc a poc vam anar creant noves referències (entrepans nous) per anar donant forma al que avui és el Bar Arcàdia.
A Lloret de Mar som als liders dels entrepans, pero desde fa 3 anys, ens hem introduït molt fort en altres camps, i així, ara per ara, al Arcadia et pots menjar una pizza, o fer una ració de calamars, una molt bona hamburguesa, un frankfurt de qualitat, gaudir d’una bona amanida o un plat combinat
Especialitats de temporada i cap de setmana
Montaditos i tapes gratis amb beguda a l'hora de l'aperitiu.
Els dissabtes fideuà i els diumenges arròs.
Temporada de pinxos estil basc des de l'últim cap de setmana d'Octubre fins l'últim cap de setmana de Març cada divendres nit.